Asiakaskokemuksia


"Treenasin kovaa kuntosalilla ja noudatin tiukkaa ruokavaliota. Keskusteltuani asiasta Petterin kanssa poistin rajoituksia ja aloin syömään vapaammin. Pidemmän aikaa tauolla olleet kuukautiseni palasivat ja jaksaminen parani."
- Parikymppinen nainen

"Tavoitteena oli pudottaa painoa maltillisesti, saada liikunta pysyvästi tavaksi ja energisempi olo. Kaikki tavoitteet toteutettiin. Alamäiltä ja huonoilta hetkiltä ei vältytty, mutta yhdessä niistä kivuttiin ylös ja kaivettiin se motivaatio takaisin. Ravintopuolta viilattiin paremmaksi ja notkahdusten sattuessa mietittiin miksi näin kävi ja miten niistä päästään yli. Ero vuosi sitten olleeseen fyysiseen ja henkiseen oloon on todella suuri. Nyt kroppa jaksaa ja energiaa riittää, eikä ole sohvaa ikävä!"
- Kolmekymppinen nainen

"Petteri ymmärtää todella hyvin, että asiakas on kokonaisuus, jonka hyvinvointi rakentuu fyysisistä ja psyykkisistä osatekijöistä. Hän on empaattinen ja kannustava sekä tekee asiat täysillä. Hän kuuntelee ajatuksiani, toiveitani, tavoitteitani sekä auttaa niiden toteuttamisessa. Lisäksi Petteri on todella hyvin osannut tukea minua hankalien vaiheiden yli. Hän osaa ottaa todella hyvin huomioon fiilikseni ja mahdollisen väsymyksen."
- Kolmekymppinen nainen

"Ryhmässä jouduin ensimmäisen kerran miettimään syitä minkä takia olen syönyt itseni lihavaksi. Petteri karisti minulta tekosyyt siihen, miksen muka onnistu, miksen pysty.  Ryhmässä etsittiin syytä mm. heikosta luonteesta. Petterin mukaan laihduttamisella ei ole mitään tekemistä luonteen kanssa. Petteri antoi myös realistiset ohjeet laihduttamiseen, retkahduksiinkin: ”Mitä sitten jos tänään söit liikaa, huomenna elämä ja painonhallinta jatkuvat.” Yksi Petterin tärkeistä ohjeista oli se, että kaikki on sallittua, mikään ei ole kiellettyä! Eli kaikkea voi syödä, mutta järkevissä rajoissa. Jos syöt majoneesia, syö täysmajoneesia. Mutta ethän syö joka päivä. Opin tekemään valintoja. Jos haluan kahvipullan, ostan pikkupullan, en viineriä. Painonhallintani ei näin enää kaadu siihen, että tänään syön ja nautin ruuasta. Tiedän että hallitsen syömiseni."
- Painonhallintaryhmän palaute

"Petterin kanssa oli erittäin hyvä ja helppo päästä alkuun elämäntapamuutoksessa. Opin itselleni sopivia treenejä ja tottakai sain ymmärrystä myös ruokavalioon rautaiselta ammattilaiselta."
- Kolmekymppinen mies

"Tämä aika mitä yhdessä treenattiin opetti ja antoi mulle todella paljon, niin ravitsemuksen, puntin vääntämisen, riittävän levon merkityksen kuin henkisen hyvinvoinninkin saralla. Treenaaminen ja terveellisesti syöminen on nyt arkea ja sen on oppinut sovittamaan omaan välillä hieman kiireiseenkin arkeen. Mutta en mä olisi ikinä uskonut, että mä saisin itsestäni näin vahvan naisen palkkaamalla itselleni trainerin."
- Parikymppinen nainen