5.2.2017

Monipuolisen ruokavalion "haastavuus" on tekosyy ravintolisilleLisäravinteiden ja vitamiinilisien käyttöä perustellaan usein sillä että riittävä kalan ja kasvisten syönti on haastavaa - no ei sen helppoa kuulukaan olla! Haluatko päästä helpolla vai nauttia terveellisen ravitsemuksen terveysvaikutuksista, painonhallintaa tukevasta ruokavaliosta ja jos olet urheilija, optimaalisesta suorituskyvystä?

Ravintolisistä ja vitamiinivalmisteista ei saa samoja terveyshyötyjä kuin oikeasta ruoasta koska terveellinen ruoka on niin paljon enemmän kuin yksittäisten ravintoaineiden summa.  "Monipuolisen ruokavalion haukkuminen haastavaksi on tekosyy lisäravinteiden ja vitamiinivalmisteiden käyttämiselle" - ravintolisien käyttäminen tästä syystä antaa mahdollisuuden lipsua perusruokavalion kanssa.

Vaikka terveellinen, monipuolinen ruokavalio ei aina ole täysin vaivatonta - pitää ostaa kunnot raaka-aineet ja nähdä hieman vaivaa ruoan valmistamiseen - ei se mitään epäinhimillisen vaikeaakaan ole. Kyllä siihen pystyy kuka vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti